T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / ERCİŞ - ŞEHİT FIRAT TORUNOĞLU ORTAOKULU

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI

Okulumuzda düzenlenen 23 Nisan etkinlikleri coşkuyla geçti! Geleneksel oyunlar, halk dansları ve öğrenci performanslarıyla dolu bir gün yaşadık. Velilerimizin katılımıyla daha da anlamlı hale gelen bu kutlamada bir araya gelmek, milli bayram ruhunu hissetmek harikaydı!

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusunu Yaşadık

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin hazırladığı etkinliklerle doruk noktasına ulaştı. Renkli ve neşeli bir gün geçirdik, bahçemiz çocuk kahkahalarıyla dolup taştı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren, okul bahçemiz bayraklarla, balonlarla ve rengarenk süslemelerle donatıldı. Öğrencilerimiz, çeşitli yarışmalara katılarak birbirleriyle rekabet etme fırsatı buldular. Halat çekme, yumurta taşıma ve çuval yarışmaları gibi geleneksel oyunlar, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin heyecan dolu katılımıyla gerçekleşti.

Ayrıca, bahçemizde düzenlenen şiirler ve yazılarla öğrencilerimiz duygularını ifade etme şansı buldular. Milli duygularını ve 23 Nisan'ın önemini kaleme döken öğrencilerimiz, duygusal anlar yaşattılar.

Günün en renkli anlarından biri de halk oyunları ve dans gösterileriydi. Öğrencilerimiz, geleneksel halk oyunlarını sergilediler. Velilerimiz, çocuklarının performanslarını gururla izlediler ve onları alkışlayarak destek verdiler.

Velilerimizin izleyici olarak katılımı, okulumuzdaki etkinliklere ayrı bir anlam kattı. Öğrencilerimiz, velilerinin desteğiyle daha da motive oldular ve gösterdikleri performansı daha da yükselttiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladık. Bu özel günü bizimle paylaşan tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür ederiz. Gelecek yılın kutlamalarını dört gözle bekliyoruz!

 

 30-04-202430-04-202430-04-202430-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.04.2024 - Güncelleme: 30.04.2024 14:42 - Görüntülenme: 64
  Beğen | 0  kişi beğendi