VAN / ERCİŞ - ŞEHİT FIRAT TORUNOĞLU ORTAOKULU

ŞEHİT FIRAT TORUNOĞLU ORTAOKULU

Adres
Çınarlı Mh. 1027. sk. ŞEHİT FIRAT TORUNOĞLU ORTAOKULU Meteoroloji karşısı 65400 Erciş,Van
Vizyon
Öğrencilerimizi zeka düzeyleri, kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitime karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır. Her bireyin eksikliklerini ve hatalarını görmektense her bireyin biricik olduğunu ve topluma kazandırılmasını hedeflemekteyiz.
Misyon
Atatürk ilkelerinde bağlı, vatanına ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek, kaliteden ödün vermeden eğitim öğretim faaliyetlerinin her durum ve sıkıntıda sürekli olarak sağlanması, kendini bilen ve gelişmeye açık bireyleri toplumumuza kazandırmak öncelikli misyonumuzdur.
Kütüphane Kitap Sayısı :1985
08.30-15.10
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Okulumuza ulaşım şahsi araçlarla, servislerle veya halk otobüsleri (son durak ile okul arası 1 km) ile sağlanabilmektedir. Çınarlı Mahallesi, Örene Rampası, Meteoroloji Arkası yönlendirmeleri kullanılarak okulumuza ulaşımınızı sağlayabilirsiniz.
Erciş Çınarlı Mahallesi
Okulumuz Erciş ilçe merkezindedir.
Futbol Turnuvaları, Voleybol Turnuvaları, Masa Tenisi, Badminton
Tübitak 4006