VAN / ERCİŞ - ŞEHİT FIRAT TORUNOĞLU ORTAOKULU

Nis

Okulumuzda düzenlenen 23 Nisan etkinlikleri coşkuyla geçti! Geleneksel oyunlar, halk dansları ve öğrenci performanslarıyla dolu bir gün yaşadık. Velilerimizin katılımıyla daha da anlamlı hale gelen bu kutlamada bir araya gelmek, milli bayram ruhunu hissetmek harikaydı!

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sadık İŞLER ve Şube Müdürümüz Sayın Yusuf ARİ Okulumuzu ziyaret etti

Şehitler Haftasında Şehit Fırat Torunoğlu Ailesi Ziyaret Edildi

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Halil İlhan, Okulumuz İdareci ve Öğretmenleri Şehitler Haftasında Şehit Fırat Torunoğlu'nun Ailesini ziyaret etti.

40 Hadis Ezberleme Yarışması Okulumuzda Yapıldı

Nis

Okulumuz Öğretmen ve İdarecilerine Van İl Jandarma Komutanlığı Personelleri Tarafından Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi

Nis

DENEMEDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZLE TOPLANTI YAPILARAK GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİ DİNLENDİ.

Mrt

ŞEHİT FIRAT TORUNOĞLU ORTAOKULU AİLESİ OLARAK İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTUK

Mrt

VAN VALİLİĞİ TARAFINDAN GÖNDERİLEN KAYNAK KİTAPLAR OKUL MÜDÜRÜMÜZ TARAFINDAN 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ULAŞTIRILDI.

Ock

Okulumuz il geneli yapılan Matematik sınavında okul birincisi olan öğrencimiz Zerya Düzgün okul müdürümüz ve rehber öğretmenimiz tarafından ödüllendirildi.

Ock

Okul futbol takımımız Beden eğitimi öğretmeni, rehber öğretmenimiz ve okul müdürümüz eşliğinde İlçe Milli Eğitim Müdürü'müzü makamında ziyaret etti.

Ara

Okulumuz Erciş Yıldızlar Futbol Turnuvasında Üçüncü Oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Sadık İŞLER'in katılımlarıyla ödül töreni programı yapıldı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Öğretmen ve Öğrencilerimizin düzenlediği program ile okulumuzda kutlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü programı kapsamında, Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan programımızda Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşma yapıldı, Zeybek Oyunu ve Oratoryo Gösterisi sergilendi, Şiirler ve Yazılar okundu. Van Valiliği tarafından okulumuz öğretmenlerine hediye edilen kitaplar öğretmenlerimize takdim edildi. Öğrenciler tarafından öğretmenlerimize çiçekler verildi.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Okulumuzda Düzenlendi

Kas

"Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusunu Yaşadık!"

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ülkemizin bağımsızlık ve özgürlük günü olarak her yıl coşkuyla kutlanır. Okulumuzda da bu özel günde öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve misafirlerimiz ile bir araya gelerek unutulmaz anlar yaşadık. Okulumuzun coşku dolu Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, gösteriler, oratoryolar, ödüller ve tiyatrolarla dolu bir gün olarak geçti.

Bu günümüzde katılımları ile bizleri onurlandıran İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Yusuf TAŞLI’ya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Faruk KARAASLAN’a, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Mehmet Ata YILDIZ’a, okulumuza ismi verilen Şehit Fırat TORUNOĞLU’nun babası Sayın Nizamettin TORUNOĞLU’ya teşekkür ederiz.