Şehit Fırat Torunoğlu Ortaokulu Erkek Yakartop Takımı, Kaleli Yakartop Yarışmasında İlçe İkincisi Oldu.

Şehit Fırat Torunoğlu Ortaokulu erkek yakartop takımı, Kaleli Yakartop yarışmasında ilçe ikincisi oldu. Öğrencilerimizin gösterdiği bu başarı, okulumuzun spor faaliyetlerindeki üstün performansını bir kez daha kanıtladı.

20.05.2024 131

Şehit Fırat Torunoğlu Ortaokulu olarak, sporun öğrencilerimizin yaşamında önemli bir yere sahip olduğuna inanıyor ve bu tür başarıları desteklemeye devam ediyoruz. Erkek yakartop takımımızın bu önemli başarısından dolayı gurur duyuyor, emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

20-05-2024